fbpx
tini kangoo fellépés
Hírek kangoo témában

2019.évi Budapest Csillagai Nemzetközi Fesztivál

Harmadik ízben indult csapatom a Budapest Csillagai Nemzetközi Fesztiválon, mely rendezvény amatőr gyerekeknek nyújt bemutatkozási, versengési lehetőséget. Nagyon szerettem volna arany minősítést elérni, ezért a II. Gyerek és tini kangoo verseny nyerteseit neveztem.

A produkciók már elkészültek az áprilisi versenyre, az edzéseken azt gyakorolták a duók, név szerint:

  • Dege Ilka – Szakács Vivien
  • Dolmány Zsófia – Gyebnár Dóra
  • Masza Boglárka – Vajda Alexandra
  • Varró Emma – Varró Gréta

A verseny legjobb csapatának magja az Erzsébetligeti tini edzéseket látogatja, akik voltak olyan jó fejek és beinvitálták társaikat az edzésről, így új koreográfiával készült az őszi eseményre Boros Anna Napsugár, Marósi Emese, Nagyházi Anna, Nagyházi Eszter, Sebők Nóra.

A verseny napján egy rövid színpadi főpróbára volt idő és következtek a produkciók. Murphy természetesen közbe játszott, még az utolsó pillanatban szaladtam a hangmérnökhöz a pendrive-al, de szerencsére élesben minden zene klappolt.

A versenyzőket elkísértem a színpad oldalához, így az egyes produkciókat oldalról láttam. Mindvégig roppant büszke voltam a fiatalokra, összeszedetten, szép tartással, egyesek apróbb hibák nélkül adták elő a produkcióikat. Megerősítve bennem azt, hogy nem hiába szerepeltek jól az áprilisi eseményen.

A díjátadóra másnap került sor, ahol a csapat egy része tudott ott lenni. A jelenlévők voltak olyan kedvesek, hogy képviselték azokat, akik nem tudtak ott lenni. A zsűri véleménye alapján minden duó bronz, a csapat ezüst minősítést kapott.

Bár az aranyra fentem a fogam, s lehet túl szép lett volna, ha ez “terv szerint” a harmadik évben sikerül, úgy gondolom szép teljesítmény nyújtottunk. Szabadidő sportként helyt álltunk a művészeti iskolák növendékei között. Lelkesen, csapatszellemet és a fiatalokat meghazudtoló önállóságot tanúsítva készültünk fel az eseményre. Jelenleg úgy gondolom, kihoztuk a rendezvényből azt, amit kilehetett. Az egyes produkciók során szemmel látható volt a gyerekek folyamatos fejlődése, mozgáskoordináció, ütemérzék és felkészültség területén is.