fbpx
napközis kangoo tábor 2
Gyerek tábor,  Hírek kangoo témában

Beszámoló a júniusi napközis kangoo táborról

Június utolsó hetében a 16. kerületben jó hangulatban telt a nyári táborok első turnusa. A résztvevők közül néhányan ismerték egymást és új barátságok is születtek, amit mindig nagy örömmel látok.

A délelőtti program naponta két kangoo jumps edzés volt, ahol játék, új kombinációk elsajátítása és gyakorlás a szülői bemutatóra volt fókuszban.

Előre forgás bakkecske befejezéssel – ezt a lépést tanultuk mint újdonság a júniusi napközis táborban 🤸‍♀️Igyekszem azoknak is újdonsággal szolgálni a táborok során, akik a tanév során is rendszeresen látogatják edzéseimet Szerintetek melyik lépés kombinációk legyenek az augusztusi táborokban?

Közzétette: Petra Kangoo – 2019. július 8., hétfő

A finom ebédet minden nap Nándi konyhájában fogyasztottuk el. Hétfőn a délutáni program gyerekjóga és kommunikációs játékok volt. Utóbbin a csoportegység erősítése volt a célom, a nevek gyakorlása után néhány vidám feladaton keresztül ismerték meg egymást a gyerekek. Kedden és csütörtökön a Nyírkapapír Vállalat kedves oktatói tartottak kézműves foglalkozást.

Szerdán a játszótéren jártunk, majd állatmozgások edzésen vettek részt a fiatalok. A pénteki bemutató előtt sakkoztak, ahol kezdők és haladok egymásnak segítettek, egymástól is tanultak.

A héten készült fotók elérhetőek Facebook oldalamon.

A következő turnus az Erzsébetligeti Színházban augusztus 26-30-ig lesz, melyről további információ itt található, regisztrálni pedig ezen az oldalon lehetséges. Ezt megelőzően pedig találkozunk a Wekerlei Kultúrház turnusaiban!