fbpx
tini kangoo videoklip
Gyerek tábor

Beszámoló a tini kangoo táborokról

2020 nyarán egy új tematikájú táborral készültem a tinik részére, melynek összeállításában a saját emlékeimből indultam ki: mit csináltam volna szívesen tinédzserként a nyár során?

A hét gerincét adó napi két kangoo edzés a korábbi években már jól bevált. Az összesen tíz edzés kellemesen fárasztó, elegendő az új elemek elsajátításához, koreográfia alkotáshoz.

A gyerekeknél pénteki napokon egy ideig bemutató volt, melyet sem a járvány miatt nem éreztem jó döntésnek, illetve 10 év felett már vegyes egy ilyen esemény népszerűsége. Így kapott helyett a délutáni programok között a fotózás és drón felvétel. Az egyéni legjobb képeket digitálisan kapták meg a szülök, a csoportok videoklipje pedig elérhető a Petra Kangoo YouTube csatornán.

Coach énemet kiélve a héten többször helyet kaptak a kommunikációs játékok, melyek segítették a jó táborhangulat kialakítását, egymás megismerését, önismeretünk fejlesztését. Ezekbe a gyakorlatokba mindenki annyit adott bele, ami számára komfortos volt, örültem, hogy több játéknak óriási sikere volt, hatalmas röhögéseket generálva. 

A délutánok során további két kangoo cipő mentes edzést tartottam a fiataloknak. A köredzés során erősítő, a koordinációt fejlesztő és nyújtó gyakorlatok kaptak helyet. Edzettségi szinttől függően kisebb-nagyobb izomlázat eredményezve. 🙂 

hajfonás a tini táborban
Hajfonás a tini kangoo táborban

A két délutáni program, amit jómagam a legjobban vártam a hajfonás és a sminkelés volt! 

A hajfonást Mészáros Erika az R19 Hajszalon tulajdonosa tartotta mentoráltjával Natasával, aki fiatal kora ellenére gyönyörű hajkoronákat készített. A szépülés elött rengeteg érdekességet mondott el Erika hajunk szerkezetével és ápolásával kapcsolatban. Majd megmutatta a fonás, a szálka fonás, és az arra felkészülteknek a parkettafonás alapjait.

A sminkelést Dr. Vörös Katalin tartotta, akiről a legnagyobb érdekesség, hogy néhány éve még kangoo órákat (is) tartott. A fiataloknak mesélt az arctípusokról, az évszak szerinti tipológiáról, az arctiszttás fontosságáról. Ezt követően egy nude sminket készítettek el közösen: az arc egy oldalát Kata, a másikat maguknak készítették a tinédzserek.

Sminkelés a tini kangoo táborban

Nagy örömömre szolgál, hogy a visszajelzések alapján is élvezték a közös hetet a fiatalok. Remélem találkozunk jövőre is!

Tini tábor vélemény
Vélemény a tini kangoo táborról

Ez is érdekelhet:

Vissza a Petra Kangoo főoldalra.