fbpx
kangoo első alkalomma
Gyerek és tini kangoo edzésekről,  Hírek kangoo témában

Beszéljünk az anyagiakról! Milyen garanciákat vállalok?

Van három garanciális lehetőség, mióta saját szervezésűek az edzéseim. Hogy miért? Mert így tartom korrektnek!

1. Pénzvisszatérítés az első alkalommal, amennyiben 30 percen belül nyilvánvalóvá válik, nem tetszik a sportág

Ahogy azt a “Gyerek kangoo …. az én gyerekemnek tetszene?” cikkben is leírom, bizony ez a sportág sem tetszik mindenkinek. Igazából ez minden mozgásformára elmondható, hiszen egyesek tengeri betegek, mások félnek a labdától vagy felülni egy lóra.

A hozzám érkezők kis százalékánál az edzés kudarcba fullad: a gyerek nem mer elválni a szülőtől, nem próbálja meg az ugrálást a cipőben, zavarja a hangos zene, zavarja a környezet. Őszintén szólva mindegy is, mi a sikertelenség oka, az már az első 30 percben egyértelmű és látszik.

Ezekben az esetekben (legkésőbb) az ivószünetben javasolni szoktam a próbálkozás “feladását” a cipő levéltelét. Mivel a szolgáltatás nem valósult meg, az edzésre kapott készpénzt is visszaadom.

2. A bérlet fel nem használt alkalmainak visszafizetése, ha az egyén nem szeretne a jövőben Velem sportolni

kangoo bérletA szigorú lemondási rendszer hátterében is az áll, hogy a cipőket pakolni, hurcolni nem egy leányálom. Éppen ezért ha valaki a bérlete felhasználása közben úgy dönt, hogy mégsem járna kangoo edzésre a továbbiakban, jót tesz Velem, ha ezt jelzi.

Hogy miért? Mert akkor a bérlete lejártáig már nem számítok arra, hogy megjelenik az edzésen,  nem készülök neki kangoo cipővel, esetleg a helyére is behívhatok mást. 

A teendő tehát jelezni, hogy XY a továbbiakban nem jön edzésre, számszerűsítjük a fel nem használt alkalmakat, annak értékét visszatérítem s boldogan élünk tovább. 

3. A bérlet felhasználásának felfüggesztése meghatározott időre

Rengeteg olyan helyzet van, amikor valaki heteken keresztül nem tud jönni edzésre és ezt tudja is. Ilyen lehet például ha eltörik a keze, két hétig máskor van a korrepetálása, nem tudja elhozni a nagymama stb. stb.

Nem az ok a lényeg, sőt azt megjelölni sem szükséges! Ami számomra információ, hogy az edzésekre a következő X hétben nem tud jönni, első alkalommal mikor fog jönni (vagy egyeztetünk amikor újra jönni fog). Ilyenkor a bérlet felhasználási ideje megnő azzal az X héttel az alábbi példa szerint:

2020. szeptember 25-én vásárol valaki 5 alkalmas bérletet, úgy hogy péntekenként jár kangoora. Ez a bérlet 6 hétig, október 30-ig érvényes. Felhasznál két alkalmat (09.25. és 10.02.) majd jelzi (10.02 és 10.09 között) hogy három hétig nem tud jönni edzésre. Következőre tehát 10.30-án találkozunk s a bérlete új lejárati határideje november 20.

kangoo garancia

Úgy gondolom, hogy ez mindenkinek jobb és komfortosabb. Ha nem jelzi a távollétet, én három alkalommal pakolok feleslegesen, a bérletről ugyanennyi veszik kárba. Ha jelzi, de nem kéri a felfüggesztést, két alkalmat különbözeti díj fizetése mellett tud felhasználni, én pedig hétről hétre a lemondás pillanatáig úgy készülök, hogy jönni fog.

Őszintén hiszem, hogy ezek a garanciális jellegű szabályok mindkét fél elégedettségét szolgálják. Szívesen veszem a kapcsolódó visszajelzéseket, a rendszer fejlesztése céljából!

Melyik turnusokban van még hely új csatlakozók számára?

Ezt hozd magaddal az első edzésre!

Tini kangoo:

  • Wekerlei Kultúrház – szerda – 18.30
  • Szentmihályi Kulturális Központ – kedd, csütörtök – 18.30

Gyerek kangoo:

  • Wekerlei Kultúrház – péntek – 17.30
  • Szentmihályi Kulturális Központ – kedd, csütörtök – 17.30
  • Dési Művelődési Ház – szerda – 16.30

Vissza a Petra Kangoo főoldalra