fbpx
Hírek kangoo témában

Változások szeptembertől: edzések lemondása, árlista, kedvezmények

A hosszú kényszer, majd nyári szünet után szeptembertől újra indulnak a rendszeres gyerek és a tini kangoo edzések. Változik az árlista, új kedvezményeket vezetek be és minimálisan módosulnak a lemondási feltételek.

A saját költségeim, a kangoo cipő és alkatrészek beszerzésének növekedése kihat a gyerek és tini kangoo edzések árlistájára is. 60 perces edzések tekintetében az alábbiak szerint alakul 2020 szeptemberétől:

Részvételi díj:

Kangoo árlista
Gyerek és tini kangoo edzések árlista
 • 1 200 Ft/1 alkalom
 • 3 300 Ft/3 alkalom
 • 5 000 Ft/5 alkalom
 • 9 000 Ft/10 alkalom

Cipőbérlés: 600 Ft /alkalom

A márciusban bent ragadt bérletek felhasználási idejére a cipőbérlést maradt 500 Ft / alkalom. Erről az érintetteket külön e-mailben fogom tájékoztatni.

Ezzel egy időben két új állandó kedvezményt vezettem be: folytonossági kedvezmény és Win-win Sc sportolói kedvezmény.

A kedvezményekkel a célom, hogy honoráljam azokat, akik rendszeresen részt vesznek az edzéseimen, a Petra Kangoo közösség aktív tagjai. Nézzük, melyik kedvezmény mit is jelent?

Folytonossági kedvezmény: 

Elérhető azok számára akik az aktuális bérletük utolsó felhasználásával egy időben vásárolják meg a következő bérletet. Átutalás és OTP szép kártyával történő vásárlás esetén az utolsó alkalom felhasználását követő napon teljesül a kifizetés.

Tehát ha valaki kedden és csütörtökön jár edzésre, és kedden felhasználta a 10. alkalmat a bérletéből:

 • készpénzes fizetés esetén kedden a helyszínen megvásárolja a következő bérletét
 • átutalás, OTP szép kártya esetén pedig a szerdai napon teljesíti a kifizetést (azaz megérkezik a Win-win Sc bankszámlájára az utalás)

Milyen bérlettípusoknál érhető el a kedvezmény? 

3 – 5 és 10 alkalmas bérletek, melyek tartalmazzák a cipőbérlést.

Win-win Sc kedvezmény: win_win_logo

Elérhető a Win-win Sportclub tagjai számára, akik  a Kangoo Jumps szakág sportolói.

Hogyan lehetek tag?

A tagság a rendszeres Kangoo Jumps edzéseken igénylehető. A tagfelvételi nyomtatvány kitöltésével, aláírásával, a 6.000 Ft-os éves tagdíj kiegyenlítésével érvényesül.

Milyen további előnyökkel jár a tagság? 

 • A Win-win Sc sportolói a tagdíj kiegyenlítését követően átvehetik szakági ajándékuk, mely a 2019-es évben egyedi kulacs, 2020-ban egyedi bögre.
 • Jogosultak a testnevelési óra alól felmentési igazolás igénylésére.
 • A Kangoo Jumps szakág rendezvényein, mint napközis tábor, karácsonyi gála kedvezményben részesülnek.gyerek kangoo csoportkép

Milyen bérlettípusoknál érhető el a kedvezmény? 

10 alkalmas bérlet, akár cipőbérléssel, akár nélküle.

Összevonható a folytonossági kedvezménnyel?

Igen, a 10 alkalmas, cipőbérlést is tartalmazó bérlet esetén.

A lemondási rendszer tapasztalatait átgondolva az két ponton változik. Ezzel szeretném elősegíteni a szülői elégedettség növelését, de nem csökkenteni annak hatékonyságát. A rendszer hátterében továbbra is az áll, hogy az edzésen (előzetes tájékoztatás nélkül) meg nem jelent sportolók számát minimalizálni szeretném.

Miért gond, ha valaki előzetes tájékoztatás nélkül nem jelenik meg?

 • számítunk rá, várunk rá, nem kezdjük meg a feladatokat, koreográfiát, csoportmunkát az első 5-10 percben “hátha csak késik”
 • be és kipakolom a kangoo cipőjét, ha esik, ha fúj, ha messze van parkolóhely
 • fogalmunk sincs, hogy ez egy eseti dolog, vagy ne is számítsunk rá a jövőben pl. a bemutatók kapcsán

A fent felsoroltak miatt a célom egyértelműen nem az, hogy minél több alkalmat vonjak le úgy, hogy a gyermek nem ugrált, hanem az, hogy tájékoztassanak a távolmaradásokról. Ezért 2020 őszétől az edzés kezdetét megelőzően 2 órával lehetséges azt lemondani. Tehát, ha a foglalkozás hétfőn 17.30-kor kezdődik, az hétfő 15.30-ig lemondható.

A lemondást továbbra sem szükséges megindokolni. Amit kérek: gyermek teljes neve, időpont vagy időpontok amikor nem jön (pl. december 12. szerda és 14. péntek).

A lemondás elsődleges csatornája a petra.kangoo@gmail.com -ra küldött e-mail. Más digitális formát (FB oldal, FB messenger, Insta, TikTok, SMS, Viber, WhatsUp …) nem fogadok el. Ennek oka, hogy az e-mailon felül több platformot nincsen kapacitásom napi szinten ellenőrizni.

A lemondás másodlagos csatornája az edzéseken személyesen. Itt kérem a türelmet és megvárni amíg előveszem a jelenléti ívet, s feljegyzem a távollétet.

fitness kangoo
fintess kangoo résztvevők

Mindenkinek nagyon köszönöm aki idáig eljutott az olvasásban! 🙂 Sokat gondoltunk erre az őszi kezdésre, most már heteken belül el is érkezik. Minden Tőlem telhetőt megteszek, hogy ne okozzak csalódást azoknak, akik várták az újra ugrálást!

Vissza a Petra Kangoo főoldalra.