fbpx
dési_gyerek_kangoo3
Hírek kangoo témában

Gyerek kangoo új helyszínen a 9.kerületben

Októbertől bővül az órarendem, szerdai napokon 16.30-17.30-ig a Dési Művelődési Házban lesznek gyerek kangoo edzések. Az első alkalom ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött.

A IX. kerületi első edzés FB eseménye már elkészült, ahol több korábbi írásomat megosztom a gyerek kangooról, mi ez s kiknek ajánlott.

Az ingyenes próba lehetőség kiváló alkalom arra, hogy anyagi befektetés nélkül kipróbálja a gyermek, tetszene-e Neki ez a sportág, a közösség, a helyszín. Egyáltalán megfelelő-e az időpont, odaér-e iskolából vagy az egyéb programjairól.

Egy új csoport varázsa, hogy mindenki új, együtt fektetjük le az alapokat, új barátságok születnek.

Az edzésre a http://www.petrakangoo.hu/205-2/ oldalon lehet regisztrálni, kérdés esetén állok rendelkezésre a petra.kangoo@gmail.com e-mail címen. A fiataloknak szükségük lesz: hosszú szárú nedvszívó zoknira a kangoo cipőhöz, szénsavmentes ásványvízre. Az edzést megelőzően regisztrációs lapot töltenek ki a szülők és együtt választjuk ki a cipőt, vesszük fel, állunk fel benne.

A kangoo egy a teljes testet átmozgató edzés, játékos és zenés elemekkel. Ajánlott 6 éves kortól. A cipő megfelelő működéséhez szükséges a minimum 30-as lábméret és a 23 kg-os testsúly.

Az edzést követően a fiatalok számára pihentetőbb lesz az alvás, hiszen kellemesen elfáradtak. Sportolás közben fejlődik az ütemérzékük, a térérzékelésük, javul a kéz-láb koordináció. Találkozzunk szerdán a Ferencvárosban!

Gyerek kangoo a Désiben