fbpx
kangoo jumps
Gyerek tábor,  Hírek kangoo témában

Helyzetjelentés a napközis kangoo táborokról

A járványügyi helyzet megjelenése előtt ismertek voltak a napközis kangoo táborok időpontjai, mely két korcsoportban érhető el:

  • gyerek turnus 6 éves kortól
  • tini turnus 10 éves kortól

A híreket és szabályozásokat folyamatosan figyelve tervezzük, szervezzük a nyári időszakot. Az egyes turnusok leírásait ennek megfelelően folyamatosan frissítem és frissíteni fogom.

Az eső frissítések piros színnel láthatóak, mely a legnagyobb mértékben a június 22-i gyerek turnust érinti, az alábbiak szerint:

  • A tábor maximális létszáma a a korábbiaknál alacsonyabb
  • Legkésőbb június 1-ig születik döntés a tábor megtartásáról vagy esetleges elmaradásáról. A döntést követően a regisztrálók e-mailben 3 napos fizetési határidővel díjbekérőt kapnak, mely kiegyenlítése a táborban való részvétel véglegesítése.
  • Amennyiben a lemondás oka betegség, melyről orvosi igazolás van, a befizetett előleg vagy részvételi díj 70%-át visszatéríti a szervező. Az orvosi igazolás bemutatásának határideje 2020 . június 30., a visszatérítés banki úton, 8 napos határidővel történik. A tábor egynapi költségének minősül a tábor összköltségének ötöde.
  • Szervező vállalja, hogy lemondással kizárólag abban az esetben él, ha a járványügyi helyzet a tábor megtartását ellehetetleníti. Amennyiben ez bekövetkezne, a befizetett előleg vagy részvételi díj 100%-át visszatéríti banki átutalással 2020. július 6-ig.

A Wekerlei Kultúrház és a Marczibányi Téri Művelődési Központ is dolgozik a turnusok elindításán, friss információk elérhetőek a weboldalaikon.

Mindenki vigyázzon magára, reménykedem a nyári találkozásban!