fbpx
otthoni kangoo edzés
Hírek kangoo témában,  Tanács kangoo edzéshez

Hogyan zajlik az otthoni kangoo edzés?

A 2020 márciusban induló karantén idején nem volt sportolási programajánlatom, a második hullám idején ez másképp lesz. Az első regisztráció már be is érkezett az otthoni kangoo edzésre. Most leírom hogyan zajlik, mi szükséges hozzá, mennyibe kerül, hol lehet regisztrálni.

Az edzés a te otthonodban vagy az általad választott helyszínen történik. Ez lehet a nappalid, a garázs, egy műhely stb.. Ami fontos: a kangoo egy hangos business, ami helyigényes. Első körben tehát gondold át van-e ilyen helyszín, ahol senkit sem zavarunk s biztonságosan elférünk. 

A 60 perces edzésre 5-10 perccel korábban fogok érkezni és végig maszkban leszek. Bepakolom a hangfalat, az igényelt cipőket (az ár maximum 3 pár cipő bérlését tartalmazza), viszem a hangfalat. Gyerek foglalkozás esetén egyéb eszközöket pl. akadálypálya, labda. Korosztálytól és edzettségi szinttől függően lehet játékos, részben játékos, full koreografált, erősítő gyakorlatot tartalmazó az edzés. Az első alkalom előtt váltunk erről néhány szót s menet közben én is látom kinek mi tetszik és megy, mire van hely. 

kangoo jumps edzésAz otthoni edzés lehet rendszeres, pl. minden szerdán és pénteken vagy alkalmi, ez egyeztetés kérdése. Tisztában vagyok azzal, hogy nem lesz olyan a feeling mint egy csoportos edzésen, amikor találkozunk a barátainkkal s együtt trappol 15 pár cipő a dobszólóra. Ez most a fittségünk megőrzéséről, a karantén átvészeléséről szól. Bár volt olyan tini, aki közölte, hogy imádja ha hárman vannak edzésen mert Ő antiszociális, szóval ki tudja. 

Az otthoni kangoo edzés ára 5.000 Ft / 60 perc Budapesten a XIX. kerületben. További helyszínen +100 Ft / km utazási költség. Szóval ha kispesti vagy 5.000 Ft, ha másik kerületbe megyek megnézzük hány km az út. Nézzünk egy példát: az edzés a 18. kerületi Lenke utcában lesz. Ez Kispestről 7,2 km azaz plusz 700 Ft. Az edzés ára tehát 5.700 Ft. A már említett maximum 3 pár cipőn felül szabály, hogy maximum 5 fő lehet egy ilyen foglalkozáson. 

Felhasználható-e otthoni edzésre a korábbi csoportos edzésekre váltott bérlet? A jelenleg felfüggesztett bérletek alkalmai értékegyeztetéssel felhasználhatóak az otthoni edzésre. 

Szóval aki kedvet kapott, vegye fel Velem a kapcsolatot a petra.kangoo@gmail.com e-mail címen. Írja meg hol lenne az edzés (egyeztetjük a matekot) s milyen időpont, időszak megfelelő számára! Ha megvan a mikor, már csak a lábméretekre van szükségem hogy milyen cipőt vigyek magammal!

Vissza a Petra Kangoo főoldalra