fbpx
kangoo mikulás bemutató
Hírek kangoo témában

I. Karácsonyi kangoo gála

2018. december 15-én sor került az I. Karácsonyi kangoo gálára a Piros Iskola tornatermében. A rendezvény célja az volt, hogy gyerek és tini kangoo csoportjaim bemutassák tudásukat családtagjaiknak, barátaiknak. A gála zenés produkcióira a rendszeres edzések során készültünk fel.

Az Erzsébetligeti Színház csoportjai kezdték meg a sort, akiket az iskolai foglalkozások résztvevői követtek. Ez után a Wekerelei Kultúrház gyerek és tini sportolóié volt a főszerep. A sort a “helyi csapat” azaz a Piros Iskola tanulói zárták. A rendezvény pörgősen, jó hangulatban telt, a gyerekek kedves izgatottsága töltötte meg a légkört. Első karácsonyi gálám után természetesen levontuk a tapsztalatokat, hogy jövőre jobb lehessen.

A rendezvények készült fotók elérhetőek a FB oldalamon, videó a YouTube csatornámon

December 20 és január 2 között pihennek a kangoo cipők, az edzések ezt követően újra indulnak. Újdonság az Erzsébetligeti tini kangoo keddenként 18:00-tól, az első, január 8-i alkalom ingyenesen látogatható, de regisztrációhoz kötött.

Márciusban szeretném megrendezni a II. Tini és gyerek kangoo versenyt, ha nem voltál ott az elsőn, itt elérhető a beszámoló. A pontos időponttal 2019-ben jelentkezem. 😉

Ezúton is köszönöm mindenkinek aki bizalmat szavazott Nekem 2018-ban! Békés boldog ünnepeket, sikerekben és sportban gazdag új évet kívánok!