fbpx
kangoo jumps mint egy filmben
Hírek kangoo témában

Így történt: mint egy filmben kangoo klip

Nagyon büszke vagyok erre a videóra, az ötlettől a megvalósításig és az elérésszámra is, ami rekord a saját videóim között. Nézzük, hogyan történt ez pontosan.

A X-faktort, bár néha csak a háttérben, de mindig nézzük itthon, Manuel az elejétől fogva nagy kedvencünk. Az egyik adást követően, itthon a Youtubeon néztük meg új klipjét:

Miközben néztük, megállapítottuk, hogy nagyon tetszik a szám és vagány a helyszín is. Elkezdtünk tippelni, hol forgathatták, az élőműsorok miatt magabiztosak voltunk abban, hogy Budapesten. Első körben a Szentendrei útra saccoltunk, majd szóba jött a Soroksári út. A távolabbi képeknél leállítottuk a videót, megnézve a háttérben lévő feliratokat, céglogókat. Ezek és Viktor helyismeretének segítségével -google a barátunk- néhány perc múlva már meg is volt a pontos helyszín.

Emma és Vivien eddigre már készen voltak a karácsonyi gála koreográfiájával, s a heti pénteki edzés (iskolai továbbképzésem miatt) szombat délelőtt volt. Így tehát adott volt a duó, és az időpont, hogy edzés után csináljuk meg. Hatalmas szerencsémre a csajok és szüleik is pozitívan álltak az ötlethez, így a hétvégi edzés után Viktorral kiegészülve elindultunk a soroksári úti lezárt kútra.

Kb. egy órán keresztül ugrálták le a lányok többször is a koreográfiájukat, amit közben Viktor drónnal és telefonommal kameráztam. A kész videóban végül kevés lett a telefonos rész, a videók színeinek különbsége miatt. A “forgatás” után annyira izgatottak voltunk, hogy Viktor még aznap összevágta és kitettük a netre:

Egy hónap alatt több mint 400-an nézték meg, több pozitív digitális és offline visszajelzést kaptam, illetve Nekem is nagyon tetszik a végeredmény. Ezúton is köszönöm Vivinek, Emmának, az Őket “kölcsönadó” szüleiknek és Viktornak hogy az ötlettől eljutottunk a megvalósításig. Ha 2020-ban is megszáll a múzsa angyala, még készül ehhez hasonló, szeretettel fogadom az ötleteket is!