fbpx
kangoo karácsonyi_gála
Egyéb kangoo témában,  Hírek kangoo témában

II. Karácsonyi gála

2019-ben második alkalommal szerveztem karácsonyi gálát a hozzám járó gyerek és tini kangoosoknak. A rendezvény célja az volt, hogy a fiatalok bemutathassák tudásukat családtagjaiknak, barátaiknak.

A rendezvény helyszíne a Rózsa Művelődési Ház volt, mely kiválóan vizsgázott a II. Gyerek és tini kangoo versenyen. A zenés produkciókra a rendszeres edzéseken készültünk fel, ki-ki kreativitásának és tapasztalatának megfelelően. Így volt, ahol csak ütemet számoltam, volt ahol az egész koreográfiát én raktam össze, igénytől függően.

A megnyitó során bemutatkoztak felnőtt vendégeim, akik a WKK esti edzésein ugrálnak együtt, hozzájuk “Dávid-manó” csatlakozott a közönség nagy örömére.

A bemutatókat Piros Iskola lelkes tanulói kezdték, előbb az alsósok majd a felsősök léptek színpadra. Közös edzéseik keddi és csütörtöki napokon vannak, külsős érdeklődők is látogathatják.

A Wekerlei Kultúrház tinédzserei majd gyerekei folytatták a programot. A kispesti helyszínen tartok legrégebben edzéseket, talán ez az oka annak, hogy innen érkeztek a legtöbben a rendezvényre.

Őket az Erzsébetligeti Színház sportolói követték, szintén a 10 év feletti tini csoport, majd a fiatalabb gyerekek mutatták be tudásukat.

A IX. kerületi Dési Művelődési Házban 2019 októberében indultak az edzések, nagy örömre Ők is képviselték magukat a rendezvényen.

A Heltai Gáspár Általános Iskola, majd a Budapest Montessori Általános Iskola ügyes tanulói zárták a gálát.

Az egyes produkciók között tombola sorsolás zajlott a szeptembertől felhasznált bérletekkel. Ezúton is köszönöm a nagylelkű felajánlást az Okosjáték játékboltnak, akik rengeteg szórakoztató és hasznos játékot ajándékoztak, Adorján Sándor csontkovácsnak a felajánlott kedvezményt, a Win-win Sportclubnak a kulacsokat és egy angyali anyukának a rengeteg kiegészítőt!