fbpx
tini kangoo 2
Tanács kangoo edzéshez

Kedvenc Kangoo Jumps slágereim

Kangoon üvölt a zene, ami elnyomja a cipő hangját, adja az ütemet és a lendületet. Biztosan Te is észrevetted már, hogy kedvenc slágereid, zúzósabb nóták hallatán motiváltabb és jobb kedvű leszel. Elkezdtem összeszedni az én kedvenc számaimat, amire magasabbra emelem a térdem és vidámabban ugrálom le az “utolsó kör” koreográfiát. Mivel rengeteg jó zene van, ezért most stílusonként egyet-egyet emeltem ki.

Rúzsa Magdolna – Szerelem (Lotfi Begi Remix Official Video)

A magyar számokban a legjobb, hogy Ti is dalra fakadtok, ami Nekem egy pozitív visszajelzés. Ennek a számnak én sokáig csak ezt a verziójátt ismertem, később tudtam meg, hogy az eredetiben kicsit más a szöveg.

Kings Of Leon – Sex on Fire

Az egyedi mixeim legtöbbjén van egy (vagy több) rock szám. Ez a 2018-as Halloween mixre került fel, valószínűleg azért nem korábbira, mert rengeteg jó rock zene van amik mindig égkövei az adott mixnek.

Kylrad & Giova – Arabic

Egy példa arra, amikor nincsen felesleges szöveg, csak a zene és lendület. 🙂

Avicii vs Nicky Romero – I Could Be The One

Ha csak egy klipet nézel meg, ez legyen az! Vicces és egyben igaz, mindig eszembe jut, ha meghallom a számot.

AC/DC – Thunderstruck

Az abszolút kedvenc, fejből tudom, hogy az egyik mixem 16-os száma, sőt a mixet is átneveztem 16-ra. 🙂 A visszajelzések alapján Ti is kedvelitek, amikor a kiállásra térdemeléssel futunk az óra legvégén.

P!nk – Just Give Me A Reason ft. Nate Ruess

Végül egy szám, ami nyújtásnál hallható. Jó a szám, jó a szöveg, jó a csaj, jó a pasi.

Ha tetszett a zenék, gyere el egy edzésre, nem fogsz csalódini. Ha érdekel miért nem a Youtube, hanem aerobic mix verzió szólnak az edzésen, ajánlom figyelmedbe korábbi írásom: 4 X 8 AVAGY MILYEN AZ AEROBIC MIX