fbpx
kangoo bérlet
Hírek kangoo témában

Lemondott alkalmak a lejárt bérleteken, lemondás módja

Kedves Szülők!
Az elmúlt időszakban többeknél előfordult, hogy bérletükön fel nem használt alkalom – alkalmak maradtak, azonban a bérlet lejárati ideje már elmúlt. Az ilyen esetekben a jövőben az egységes eljárási mód az alábbi lesz:
– tekintettel arra, hogy a távolmaradást jelezték, a bérlet lejárati idejét automatikusan 1 héttel meghosszabbítom
– akinek ezen felül is marad alkalma, napijegy különbözeti díj megfizetésével tudja az adott alkalmat – alkalmakat felhasználni. A díj az alábbiak szerint alakul, 1 alkalomra értendő:
edzés ideje vásárolt bérlet típusa különbözeti díj
60 perc 5 alkalmas 200 Ft
60 perc 10 alkalmas 300 Ft
45 perc 5 alkalmas 200 Ft
Az ilyen esetek csökkentése céljából bevezetem a 3 alkalmas bérletet, melynek lejárati ideje szint 6 hét lesz.
Az edzések lemondásának módja a petra.kangoo@gmail.com e-mail címen keresztül történik. Ennek oka, hogy az egyéb platformokkal ellentétben ez visszakereshető, számomra pedig technikailag könnyebben kezelhető. A bérlet felhasználásának egyeztetése során a lemondó e-mail bemutatását fogom kérni. A levélbe kérem megjelölni, ha több alkalomról van szó pl. ” Példa János nem megy kedden és pénteken.” A lemondást megindokolni nem szükséges.
A felmerülő kérdések esetén állok rendelkezésre. Ha bárki a leírtak, vagy egyéb okok miatt a jövőben nem kíván az edzéseken részt venni, a bérlete fel nem használt alkalmait visszatérítem, e célból kérem vegye fel Velem a kapcsolatot.
Budapest, 2019.02.17.
Üdvözlettel:
Sövegjàrtó Petra