fbpx
újra gyerek kangoo edzés
Gyerek és tini kangoo edzésekről,  Hírek kangoo témában

Május 17-től újraindulnak a gyerek és tini kangoo edzések

Zöld utat kaptak a művelődési házak szabadidősport foglalkozásai, így május 17-től újraindulnak a Wekerlei Kultúrház és Könyvtár és a Dési Művelődési Ház edzései, az alábbi órarend szerint:

Hétfő Szerda Péntek
17.30 Gyerek WKK 16.30 Gyerek Dési 17.30 Gyerek WKK
18.30 Tini WKK 18.30 Tini WKK 18.30 Tini WKK

Akik korábban is részt vettek a foglalkozásaimon, regisztrálni az alábbi űrlapon tudnak május 14-ig: https://forms.gle/Gt1rPjfSRXm4nAjC8 

Új érdeklődők pedig ezen a felületen, illetve a régiek is május 15-től:

A regisztrációra e-mailben visszaigazolást fogok küldeni.

A jelenlegi szabályozásról az alábbiakat már biztosan tudom: 18 éven felüliek védettségi igazolvány bemutatását követően tudnak az épületbe belépni. A 18 éven aluli résztvevőket lehetőségem van a foglalkozásra átvenni az épületen kívül. Az intézmények közösségi területén (pl. mosdó, folyosó) kötelező maszk viselése. Ezeket a szabályokat nem én hozom, jómagam 04.28-án kaptam meg a második oltást. A részvételi szabályok ez irányú módosítására, véleményezésére nincsen lehetőségem.

A korábban megvásárolt bérletek regisztráció esetén 1 edzés = 1 edzés formában tovább használhatóak. Akik az újrakezdés halasztását jelzik, alkalmaikat ugyancsak 1 edzés = 1 edzés formában szeptembertől tudják felhasználni.

Kérdés esetén állok rendelkezésre.