fbpx
kangoo
Tanács kangoo edzéshez

Még nem próbáltad a Kangoot? Ezt el kell olvasnod!

Sokszor hallgattad már kívülről a dübörgő zenét, nézted ahogy ugrálnak a többiek, de még nem próbáltad? Összegyűjtöttem négy beszámolót arról, mások hogyan érezték magukat életük első Kangoo óráján. 

1. A szomszéd lány kangoo edzésre ment

Éva blogger, aki rengeteget fogyott az elmúlt években így több mozgásformát bemutat a blogban. Az edzésre spontán ment el egy hétfői napon, ahol nagyon jól érezte magát.

Aki szereti a hangos zenére az aktív kardió edzést, próbálja ki mindenképp! Szerintem szuper stresszoldó adrenalinbomba, ami után úgy érzed magad, hogy bár minden porcikád remeg, és annyit izzadtál mint 10 kilométer futás után, mégis alig várod a következő edzést ?” – > tovább a teljes cikkre 

2. Teszt: Mint a kenguru

A beszámoló apropója, hogy a hölgy kezdő oktató koromban Nálam volt edzésen. ? Részletesen leírja az óra menetét, a koreográfia építést.

Igazán vidám, és a nehézségek ellenére is fogcsikorgatás mentes óra volt. Természetesen tekintélyes izomlázra van esély. De valamit valamiért.” – > tovább a teljes cikkre 

3. A Kangoo Jumpsról szubjektíven

Az ismeretlen szerző összefoglalja a legfontosabbakat: hozzál hosszú szárú zoknit, bátran kérj segítséget, a jó társaság előre lendít s kezdőként érdemes a hátsó sorba állni. Azt írja jobban megizzadt mint Spinningen, jómagam az országúti kerékpározáshoz képest a pulzusszámban látom a különbséget, ami Kangoon magasabb.

A kangoo cipő nem pattog magától, bele kell adnod az erőd, a súlyod, csak akkor pattogsz rendesen. 
Ráadásul maga a cipő sem 2 dekagramm, a lábemelési feladatok hatékonyságához a súlya is nagyban hozzájárul. Az ember esetlennek is érzi magát, mert a koreográfia követése edzett, táncos lábakat követel. 🙂 
De amikor sikerül egy-egy mozdulatsor…. hát az valami felemelő érzés! (Szó szerint) :))) ” – > tovább a teljes cikkre 

4. Így lettem zsoldos Kenguru kapitány technohadseregében

Ha csak az egyik beszámolót van időd elolvasni, ez legyen az, mert egy férfi írta és iszonyatosan humoros. Egy apró helyesbítéssel élnék: kangoo cipő (újonnan is) beszerezhető 70.000 Ft alatt, s mivel zokniban vesszük fel, a fertőtlenítő spray-el befújt cipőt, hosszú távon sem fontos, hogy saját cipőd legyen (amit hurcolni valóban macera).

A kangoo tehát egészen spirituális élmény, a közösségi tevékenységek kollektivizmusát a hülye mozgások felszabadító idiotizmusával ötvözi, miközben a vidéki diszkók zenei világa kulturálisan is teljesen kinyit. Ilyen lehet mondjuk beekizve kánkánozni a Morrison’sban, de most tényleg csak tippelek.” – > tovább a teljes cikkre 

Remélem ez a négy beszámoló megerősített abban, hogy ezt egyszer Neked is ki kell próbálnod. Várlak szeretettel óráimon!