fbpx

Június 22 – 26. Erzsébetligeti Színház – Gyerek turnus

A kangoo játékos, vidám, zenés sportfoglalkozás. Délelőtt 2 x 60 percben ugrálunk, délután más sportos és kreatív játékokat játszunk.

Kangoo a szabadban

Ajánlott 6- 13 éveseknek. A cipő funkcionális használatához szükséges a minimum 30-as lábméret és 23 kg-os testsúly.

A júniusi napközis nyári tábor maximális létszáma 16 fő. A szabad helyek feltöltése a regisztráció sorrendjében, a rendelkezésre álló kangoo cipők méretéhez igazodva történik. 

Amit hozni kell: hosszú szárú, nedvszívó zokni, kényelmes ruházat, szénsavmentes ásványvíz, kis törölköző, tízórai, uzsonna.
Egy hétre a kangoo cipő bérlése ára: 5.000 Ft/fő/5 nap, melyet a tábor első napjának reggelén kell befizetni a táborvezetőnek vagy a tábort megelőzően banki utalással kiegyenlíteni.

A járványügyi helyzetre való tekintettel, az aktuális információk alapján legkésőbb június 1-ig születik döntés a tábor megtartásáról vagy esetleges elmaradásáról. A döntést követően a regisztrálók e-mailben 3 napos fizetési határidővel díjbekérőt kapnak, mely kiegyenlítése a táborban való részvétel véglegesítése. Frissítés: A tábor megtartásra kerül, a regisztrálók a regisztráció visszaigazolásával díjbekérőt kapnak, melynek kiegyenlítése a táborban való részvétel véglegesítése. 

Kézműves foglalkozás

Részvételi díj:

Május 22-ig történő regisztráció esetén:  

27 000 Ft/fő/5 nap, melyből 17.000 Ft előleget díjbekérő alapján, a fennmaradó 10.000 Ft-ot pedig a tábor első napjának reggelén kell befizetni a táborvezetőnek vagy a tábort megelőzően banki utalással kiegyenlíteni.

Testvérkedvezmény: 50 000 Ft / 2 fő / 5 nap, melyből 30.000 Ft előleget díjbekérő alapján, a fennmaradó 20.000 Ft-ot pedig a tábor első napjának reggelén kell befizetni a táborvezetőnek vagy a tábort megelőzően banki utalással kiegyenlíteni.

Win-win SC logó

Win-win Sportclub tagoknak (Május 22-ig történő regisztráció esetén)

25 000 Ft/fő/5 nap, melyből 15.000 Ft előleget díjbekérő alapján, a fennmaradó 10.000 Ft-ot pedig a tábor első napjának reggelén kell befizetni a táborvezetőnek vagy a tábort megelőzően banki utalással kiegyenlíteni.

Testvérkedvezmény: 45 000 Ft / 2 fő / 5 nap, melyből 25.000 Ft előleget a díjbekérő alapján, a fennmaradó 20.000 Ft-ot pedig a tábor első napjának reggelén kell befizetni a táborvezetőnek vagy a tábort megelőzően banki utalással kiegyenlíteni.

Csoportkép a játszótéren

Játszótéren jártunk

Május 23-tól történő regisztráció esetén:

30 000 Ft/fő/5 nap, melyet egy összegben díjbekérő alapján szükséges rendezni.

Lemondási feltételek:

– A résztvevő visszalépése estén: 

Május 22-ig a befizetett előleg vagy részvételi díj 70%-át visszatéríti a szervező.

Június 7-ig a befizetett előleg vagy részvételi díj 40%-át visszatéríti a szervező.

Június 14-ig a befizetett előleg vagy részvételi díj 20%-át visszatéríti a szervező.

Június 15-től a befizetett előleg vagy részvételi díjat nem téríti vissza a szervező.

Amennyiben a lemondás oka betegség, melyről orvosi igazolás van, a befizetett előleg vagy részvételi díj 70%-át visszatéríti a szervező. Az orvosi igazolás bemutatásának határideje 2020 . június 30., a visszatérítés banki úton, 8 napos határidővel történik. A tábor egynapi költségének minősül a tábor összköltségének ötöde. 

– Szervező vállalja, hogy lemondással kizárólag abban az esetben él, ha a járványügyi helyzet a tábor megtartását ellehetetleníti. Amennyiben ez bekövetkezne, a befizetett előleg vagy részvételi díj 100%-át visszatéríti banki átutalással 2020. július 6-ig. 

Vezeti: Sövegjártó Petra aerobic és kangoo jumps oktató, gyerekfitness és gyerek kangoo oktató

Általános tudnivalók:
A foglalkozások naponta 9.00 órától 16.00 óráig tartanak.
Tábornyitás: 8.00 Zárás: 17.00.

Napi egyszeri főétkezést biztosítunk. Különleges étrendekre vonatkozó igényt a regisztrációt megelőzően szükséges egyeztetni. Frissítés 2: A finom ebédet az Erzsébetligeti Étterem és Rendezvényházban fogyasztjuk el. 

A tábor helyszíne: Erzsébetligeti Színház Sasszé terem (1165 Budapest Hunyadvár u. 43/c)

A jelentkezés módja: az alábbi űrlapon keresztül. A jelentkezés utolsó napja június 16. 

A járványügyi helyzetre való tekintettel az űrlap kitöltéséről igazolást kap, azonban a díjbekérőt a tábor megszervezésének pozitív elbírálását követően veheti kézhez, legkésőbb június 1-én. A díjbekérő fizetési határideje 3 nap, kiegyenlíthető banki átutalással vagy OTP szép kártyával. 

Napi tervezett program:

A programok a Sasszé teremben, esetenként az ahhoz kapcsolódó zárt kertben kerülnek lebonyolításra.

A korábbi turnusok beszámolói:

Csatlakozz az eseményhez a FB-on!