fbpx
napközis tábor csoportkép
Gyerek tábor

Napközis tábor – 2020 június – beszámoló

Az idei nyár első Napközis kangoo gyerek tábora júniusban volt. Bár a szokásosnál több előkészületet igényelt, de megérte, mert jó kis csapat gyűlt össze.

A résztvevők között három újonc volt, akik még sosem ugráltak kangoo jumps cipőben. Szerencsére mindnyájan kiválóan vették az akadályokat és nagyon ügyesek voltak.

Többen csatlakoztak hozzánk néhány edzés erejéig. Ők nem értek rá egész héten, de mivel márciusban hirtelen lett vége a rendszeres edzéseknek, már hiányozott Nekik az ugrálás, amit örömmel konstatáltam.

A napközis tábor napirendje hasonszőrű volt a korábbiakkal, azonban próbáltuk a foglalkozásvezetők számát minimalizálni, a kültéri programok számát pedig növelni.

A napi két kangoo jumps edzést követően az Erzsébetligeti Étteremben ebédeltünk, ahonnan visszasétálva kitérőt tettünk a játszótéren.

Napközis tábor – videó

Két délután kézműves foglalkozáson vettek részt a gyerekek, melyet idén is a Nyírkapapír Vállalat lelkes munkatársai bonyolítottak le. További sportként jóga és mobility volt, melyet ismételten Bettina vezényelt le.

Három alkalommal pedig kommunikációs, játékos foglalkozáson vizsgázhatott coach énem. Remélem sikerrel!

A júniusi napközis tábor -számomra is- meglepetés eleme volt a Molnár Szabolcs Bűvész Tábor növendékeinek bemutatója. A színvonalas showt a gyerek kangoos gyerekek koreográfia bemutatóval hálálták meg. A Covid miatt a szülőknek idén nem bemutatóztunk, azonban élő videó és fotóalbum is található a FB-on.

A nyár dübörög tovább, napközis kangoo gyerek táborból sem lesz hiány. Ugyanitt az Erzsébetligeti Színházban pedig találkozunk a 10 év feletti tiniknek ajánlott turnusban augusztus utolsó hetében.

napközis tábor kézműves foglalkozás
Napközis tábor kézműves foglalkozás