fbpx

Rólam

Sövegjártó Petra

Edzői pályafutás 

2009 óta tartok csoportos edzéseket, kezdetben felnőtteknek, 2013 óta gyerekeknek is. Óráimon célom, hogy azt minden résztvevő a saját edzettségi szintjének megfelelően végre tudja hajtani, közelebb kerüljön a sport által elérni kívánt céljához, miközben jól érzi magát. Úgy gondolom, hogy egy jó óra mindenki számára követhető és senkinek sem unalmas.

Sport irányú végzettség:

2009 – International Wellness Institute – Sportoktató aerobic szakágban

2005 Rijeka – Női Európa Kupa

2009 – Kangoo Club Hungary – Kangoo trainer

2012 – Iron System Hungary – Hot Iron trainer

2013 – Kangoo Club Hungary – Gyermek Kangoo trainer

2013 – Iron System Hungary – Iron cross

2014 – Sparrowbag Hungary – Sparrowbic trainer

2014 – International Wellness Institute – Preventív gerinc és streching tréner

2014 – International Wellness Institute – Gyerek fitness oktató

2014 – International Sporttrainer Academy – Kick-boksz aerobic oktató

Sportolói múlt 

2003 Hungaroring

10 évig gyorsasági motorversenyeztem. Legjobb eredményem, hogy 2005-ben a Női Európa Kupa III. helyezettje voltam a Superstock 600-as kategória év végi összesítésében. Előtte 125 GP-ben versenyeztem, több Európa Bajnoki futamra kvalifikáltam és 2002-ben az IDM-en pontot szereztem. A versenyzést abbahagyva nem sokáig bírtam az inaktív életet, éreztem, hogy szükségem van valamire, ami a mindennapokban karban tartja a testem és lelkem, fokozza a jókedvem, így kezdtem el Kangoo Jumps órákra járni.

Az élet más területein 

Edzői munkám mellett megoldásfókuszú coachként dolgozom. Párommal Viktorral van egy gyönyörű francia bulldogunk Phoebe. Szeretek síelni, motorozni,  vitorlázni, pihenésképp sorozatokat szoktam nézni.