fbpx

Rólam

Sövegjártó Petra

Edzői pályafutás 

2009 óta tartok csoportos edzéseket, kezdetben felnőtteknek, 2013 óta gyerekeknek is. Óráimon célom, hogy azt minden résztvevő a saját edzettségi szintjének megfelelően végre tudja hajtani, közelebb kerüljön a sport által elérni kívánt céljához, miközben jól érzi magát. Úgy gondolom, hogy egy jó óra mindenki számára követhető és senkinek sem unalmas.

Sport irányú végzettség:

2009 – International Wellness Institute – Sportoktató aerobic szakágban

2005 Rijeka – Női Európa Kupa

2009 – Kangoo Club Hungary – Kangoo trainer

2012 – Iron System Hungary – Hot Iron trainer

2013 – Kangoo Club Hungary – Gyermek Kangoo trainer

2013 – Iron System Hungary – Iron cross

2014 – Sparrowbag Hungary – Sparrowbic trainer

2014 – International Wellness Institute – Preventív gerinc és streching tréner

2014 – International Wellness Institute – Gyerek fitness oktató

2014 – International Sporttrainer Academy – Kick-boksz aerobic oktató

Sportolói múlt 

2003 Hungaroring

10 évig gyorsasági motorversenyeztem. Legjobb eredményem, hogy 2005-ben a Női Európa Kupa III. helyezettje voltam a Superstock 600-as kategória év végi összesítésében. Előtte 125 GP-ben versenyeztem, több Európa Bajnoki futamra kvalifikáltam és 2002-ben az IDM-en pontot szereztem. A versenyzést abbahagyva nem sokáig bírtam az inaktív életet, éreztem, hogy szükségem van valamire, ami a mindennapokban karban tartja a testem és lelkem, fokozza a jókedvem, így kezdtem el Kangoo Jumps órákra járni.

Az élet más területein 

Edzői munkám mellett a Magyar Curling Szövetség főtitkáraként dolgozom. Párommal Viktorral van egy gyönyörű francia bulldogunk Phoebe. Szeretek síelni, motorozni,  vitorlázni, pihenésképp sorozatokat szoktam nézni.