fbpx
otthoni kangoo edzés

Otthoni kangoo edzés

Ilyen még nem volt! Kangoo edzés – ott ahol Te szeretnéd!

Novembertől házhoz hívhatsz és megtartom Neked vagy Nektek az edzést. Lehet gyerek, tini vagy felnőtt edzés, esetleg egy kevert opció, mely meglátjuk lefárasztja-e a család minden tagját.

A helyszínt tehát Te biztosítod. Akár a garázs, pince, nappali, kert… de a munkahelyed is, ha ott kényelmesebb. Ami fontos: a kangoo cipő alapvetően hangos, aminél hangosabb a zene és olykor én is. A padló bírja az ugrálást és legyen elég hely. 

Mennyibe kerül az otthoni kangoo edzés?

Az otthoni kangoo edzés ára 5.000 Ft / 60 perc Budapesten a XIX. kerületben. További helyszínen +100 Ft / km utazási költség.

Mit tartalmaz az ár?

Biztosítom a zenét, gyerekeknél a játékhoz szükséges eszközöket, igény esetén a kangoo cipőt maximum 3 fő erejéig. A résztvevők száma maximum 5 fő.

Milyen korosztálynak ajánlott az otthoni edzés?

Az igazi kangoo feelinget az adja meg, ha legalább három, hasonló felkészültségű, hasonló korú egyén ugrál együtt. Az otthoni edzésre lehetőség van vegyes korosztállyal, családi programként is. Az első alkalom után látni fogjuk ki mit élvez, mennyire terhelhető, van-e olyan terhelési szint, ami mindenkinek megfelel.

Hány résztvevő lehet az edzésen?

Az edzés személyi is lehet, tehát egy fő számára is megtartom. A maximális létszám öt fő.

Hogyan tudok regisztrálni az otthoni kangoo edzésre?

Írj e-mailt a petra.kangoo@gmail.com e-mail címre. Egyeztetjük a helyszínt, amennyiben nem a XIX. kerületben vagy, számszerűsítjük hány km (google térkép alapján). Leegyeztetjük az időpontot és azt, lesz-e szükség kangoo cipőre.

További kérdésed maradt?

Tedd fel a petra.kangoo@gmail.com e-mail címen keresztül!

Vissza a Petra Kangoo főoldalra