fbpx

Rólam

Sövegjártó Petra – kangoo edző

Edzői pályafutás

2009 óta tartok csoportos edzéseket azaz vagyok kangoo edző. Kezdetben felnőtteknek, 2013 óta gyerekeknek is tartok kangoo edzéseket. Óráimon és a táborok során a célom, hogy azt minden résztvevő a saját edzettségi szintjének megfelelően végre tudja hajtani, élvezze az edzést, miközben közelebb kerül a sportolási céljához. Úgy gondolom, hogy egy jó óra mindenki számára követhető és senkinek sem unalmas.

Kangoo edző oklevél – 2009

Sport irányú végzettség:

2009 – International Wellness Institute – Sportoktató aerobic szakágban

2009 – Kangoo Club Hungary – Kangoo edző

2012 – Iron System Hungary – Hot Iron edző

2013 – Kangoo Club Hungary – Gyermek Kangoo edző

2013 – Iron System Hungary – Iron cross

2014 – Sparrowbag Hungary – Sparrowbic edző

2014 – International Wellness Institute – Preventív gerinc és streching tréner

Gyerek kangoo edző oklevél – 2013

2014 – International Wellness Institute – Gyerek fitness oktató

2014 – International Sporttrainer Academy – Kick-boksz aerobic oktató

2019 – Kangoo Club Hungary – Kangoo Kids trainer

Sportolói múlt

Kangoo kids oklevél – 2019

10 évig gyorsasági motor versenyeztem. Legjobb eredményem, hogy 2005-ben a Női Európa Kupa III. helyezettje voltam a Superstock 600-as kategória év végi összesítésében. Előtte 125 GP-ben versenyeztem, több Európa Bajnoki futamra kvalifikáltam és 2002-ben az IDM-en pontot szereztem. A versenyzést abbahagyva nem sokáig bírtam az inaktív életet, éreztem, hogy szükségem van valamire, ami a mindennapokban karban tartja a testem és lelkem, fokozza a jókedvem, így kezdtem el Kangoo Jumps órákra járni majd lettem később kangoo edző.

Itt még nem tudtam hogy kangoo edző leszek

Az élet más területein

Kangoo edzői munkám mellett megoldásfókuszú coachként dolgozom, elsősorban gyerekekkel és tinédzserekkel. A coaching szemléletet az edzéseken is képviselem. Alapelvem, hogy a gyermekeket partnerként kezelem, szem előtt tartom egyéni motivációjukat, támogatom céljaikat.

Megoldásfókuszú coaching

Párommal Viktorral van egy gyönyörű francia bulldogunk: Phoebe. Szeretek síelni, motorozni,  vitorlázni, pihenésképp sorozatokat szoktam nézni.

Vissza a Petra Kangoo főoldalra