fbpx

Születésnapi party

Vidám, emlékezetes szülinapi programot szeretne gyermekének? 

Vállalom játékos kangoo foglalkozás levezetését az ünnepelt és vendégei részére. A kangoo vidám, szórakoztató, fiúknak és lányoknak egyaránt ajánlott mozgásforma. A résztvevők korának és felkészültségének megfelelő játékokat vezénylek le, igény esetén koreográfiát tanítok.

Milyen játékokat tudunk kangoo cipőben játszani? Cikksorozatomban bemutatom a labdás, utánzós játékokat, a fogócska verziókat.

Biztosítom a játékokhoz szükséges eszközöket (pl. labda), a zene lejátszót, a kangoo cipőket. Utóbbihoz a résztvevők lábméretére előzetesen szükségem van. A foglalkozáshoz sportolásra alkalmas, akadályoktól mentes helység, szilárd, csúszásmentes talajjal, résztvevőként 2 nm szabad területtel szükséges. (Amennyiben nincsen ötlete, szívesen ajánlok a feltételeknek megfelelő helységet. )

A 45 – 60 perces foglalkozás garantáltan kuriózum lesz a résztvevők körében, előképzettséget nem igényel, ajánlott 6 éves kortól. Időzítése javasolt a tortázás, étkezés előtt, akár azonnal, ahogy minden résztvevő megérkezett a partyra. Az óra felépítése alkalmazkodhat a későbbi programokhoz, egyéni vagy csapatos versengés közben előkészíthetőek a későbbi programok kapitányai, a tombola résztvevői, a party szervezői igényei alapján.

Néhány technikai információ, amit kérem vegyenek figyelembe:

  • A rendelkezésre álló cipők száma korlátozott, ezért fontos a pontos létszám, a résztvevők lábméretének előzetes egyeztetése.
  • A cipők funkcionális működéséhez szükséges a minimum 30-as lábméret, a 20 kg-os testsúly.
  • Senki sem született kangoo cipővel a lábán, ahogy kevesen tudnak azonnal bukfencezni. Próbálni, “ízlelni” kell, ami közben előfordul, hogy elesik a gyermek. Mivel a születésnap az ünnepeltről szól, javaslom, hogy az ünnepelt előzetesen próbálja ki valamely foglalkozásomon, hogy a születésnapján már magabiztosan mozogjon a barátai előtt.
  • Az előző pontban leírt ismérvekkel azonos okokból, előfordulhat hogy valamelyik résztvevőnek nem tetszik az ugrálás és feladja menet közben. Ilyen esetekben nem látom értelmét erőltetni a dolgot.

A program lebonyolítását 6 – 20 főig tudom vállalni. A résztvevők számától, a party helyszínétől függően a 45 – 60 perces foglalkozás ára 18.000 Ft-tól. Kérjen árajánlatot, tegye fel kérdését a petra.kangoo@gmail.com e-mail címen!

A fenti program elérhető nyári tábor, osztálynap, céges csapatépítő és más hasonló jellegű események esetében is.

kangoo születésnap

Vissza a Petra Kangoo főoldalra