fbpx
petra kangoo logo
Hírek kangoo témában

Változás a foglalkozás lemondások rendszerében

Szeptembertől újra indulnak gyerek és tini kangoo foglalkozásaim. Az elmúlt évek tapasztalatai alapján két új szabály lép érvénybe:

  • Amennyiben a gyermek mégsem tud részt venni a foglalkozáson, foglalását aznap 12:00 óráig tudja a petra.kangoo@gmail.com e-mail címen keresztül lemondani. Ellenkező esetben bérletéből 1 alkalom felhasználásra kerül. Amennyiben alkalmi jeggyel látogatja a foglalkozásokat, úgy a következő foglalkozáson való részvételhez a le nem mondott alkalom díját is rendezni szükséges.
  • A foglalkozásokon való részvétel feltétele a részvételi és cipő bérleti díj előzetes kiegyenlítése.

A változás oka, hogy rengetegen nem, vagy nem időben jelezték, hogy nem jönnek el a foglalkozásra. Ilyen esetekben én ugyanannyi energiával hoztam-vittem szervizeltem a cipőt, hiszen azt hittem viselni fogja valaki az adott edzésen. A részvételi és cipőbérleti díj utólagos kiegyenlítése pedig extra adminisztrációt jelent számomra, melyet nem tudok a jövőben vállalni. A költségek kiegyenlítése átutalással vagy OTP szép kártyával is történhet, ebben az esetekben kérem a tranzakció igazolásának megküldését e-mailon.